Om os

Om os

Elektroservice.DK Aps med afdelinger i Esbjerg og Haderslev er et service- og handelsfirma som beskæftiger sig med elektromekanisk udstyr, sikring af oppetid, optimering af drift samt energivenlige løsninger.

Vort primære forretningsområde er service og reparation af elektromekanisk udstyr herunder pumper, krananlæg, generatorer, gear, elmotorer, ventilation, styringer og frekvensomformere, samt salg og levering af komponenter til disse områder.

Derudover besidder vi flere specialer, blandt andet inden for forebyggende vedligehold, som flere og flere virksomheder benytter sig af. Vi er ABB Certified Value provider og som de enste i Danmark godkendte af ABB til at reparere deres ATEX motorer.

Esbjerg Elektroservice Aps råder over et moderne og miljøgodkendt værksted, med mange faciliteter inden for elektrobranchen og beskæftiger 12 medarbejdere. Vor medarbejderstab er sammensat af både erfarne og yngre medarbejdere, så vi rent fagligt dækker branchen bredt.

Vi servicerer i dag kunder over hele Danmark.

Jernved Mejeri

Ole Jørn Frederiksen

"Ombygning af ostetanke med ny styring / frekvensomformer / plc er foretaget af Elektroservice.DK Incl. norsk spænding 230V til 400V."

© Elektroservice.DK      Forretningsbetingelser      Privatliv og cookies

Website - Lund & co