Elektroservice

Omviklinger / reparation af el-motorer

Omviklinger og reparation af el-motorer er stadig aktuelt. Det kan blandt andet være fordelagtigt ved: 

  • Motorer til marine
  • Krav til hurtig reparationstid
  • Specielle motorer
  • Kostbare motorer
  • DC-motorer

Hos Elektroservice har vi indgående erfaring med reparation af forskellige typer af el-motorer, og vi kan med al sandsynlighed også hjælpe dig. 

Hvorfor vælge en omvikling?

Omvikling – eller reparation af din el-motor – vil ofte være langt billigere end at købe en ny. Samtidig vil det også tidsmæssigt være en fordel, da du så slipper for at vente på en ny.

Omvikling af en el-motor er en kompleks opgave, og der er derfor god grund til at overlade opgaven til os. Vi sørger for, at omviklingen udføres korrekt og sikkert i overensstemmelse med producentens specifikationer. Vores mange års erfaring med omvikling og reparation af el-motorer gør, at vi på sikker og effektiv vis kan tage hånd om selv de mere avancererede opgaver.

Lad Elektroservice stå for reparation af din el-motor

Når vi renoverer motorer, kontrollerer vi samtidig motorens øvrige komponenter og kan ligeledes tilbyde en industri-lakering, således at motoren bliver leveret tilbage til dig top-klargjort.

Arbejdet stiller store krav til håndværkeren, da det kræver stor præcision og indsigt i elektroteknik at udføre vellykkede omviklinger. Med egen maskinafdeling og mange års erfaring i branchen har vi, hvad der kræves for at håndtere hele processen i forbindelse med reparation af din el-motor. Vi kan hjælpe kunder over hele landet med reparation af el-motorer, og vi står også klar til at yde elektromekanisk assistance til din virksomhed.