Om os

Ledige stillinger

Lyst til en karriere hvor du kan prøve grænser af, få unikke oplevelser og arbejde med produkter fra de førende producenter hos nogle af DK´s mest spændende virksomheder, indenfor Kraftværker, Industri, Mejeri, Slagteri, Marine, Vind, Fjernvarme, Spildevand og Vandforsyning 

 

Lærling

Ønsker du en spændende uddannelse i en virksomhed med fokus på god kundeservice og har du hænder og hoved skruet godt på så kunne du overveje at tage en snak med os.

Elektroservice.DK uddanner Automatikteknikere med elektro som speciale og vi ansætter løbende nye lærlinge og bestræber os på at have 2 lærlinge i forløb hele tiden.

Som automatiktekniker i elektrobranchen vil du hos Elektroservice.DK primært arbejde med reparationer og fejlfinding på elektromotorer, frekvensomformere og elektrisk udstyr på maskiner og anlæg hos nogle af de mest spændende produktions virksomheder i DK.

Du kan læse mere om hvad uddannelsen indeholder her

Send en kort mail på info@elektroservice.dk så kan det være at du er ny lærling på vort team.

 

 

1H 2024

Er du på jagt efter nye udfordringer.
Elektroservice.DK søger lige nu 2 nye serviceteknikere til vores dedikerede team.

Læs mere her.

Er du vores nye kollega ?

Elektroservice.dk har fuld fart på. Derfor søger vi endnu en servicetekniker med erfaring fra smede, kran, skibsmontør, elektro, automatik, eller maskinbranchen til serviceopgaver i industrien og den maritime sektor.

Vores ydelsespallette spænder bredt, hvor vi blandt andet tilbyder energianalyser, kundetil- passede serviceaftaler, og tilstandsbaseret måling og rapportering, udført som enten frekvensanalyse, vibrationsmonitoring eller som elektroteknisk analyse af drivsystemer, pump- er, ventilation, kran generatorer, EX udstyr etc., samt serviceopgaver på disse anlæg og komponenter, både på installationer on site og på vore værksteder.

Ydelserne understøttes af et bredt produktsortiment, hvor vi har et stort lager af elektromekaniske komponenter fra førende producenter, der dækker de fleste opgaver.

Der er mulighed for at læse mere om vores ydel- ser og produkter på www.elektroservice.dk

Stillingen ønskes besat af en selvstændig person med ordenssans, der har en vis indsigt i dette område, og det er et krav at man kan indgå i et team men også at ønsker arbejde selvstændigt med opgaverne.

Din personlige profil:

  • Godt overblik
    Selvkørende
    Forståelse for trends i servicebranchen Nysgerrig / nem ved at opbygge ny viden

Faglige kompetencer:

  • Baggrund i en af følgende fagområder: Skibsmontør, Kran, Smed, Lastvognsmekaniker, Automatik tekniker, Elektromekaniker.
  • Erfaring med kundekontakt/aftalegrundlag PC på brugerniveau

Oplæring og uddannelse vil finde sted.

Arbejdstiden ligger mellem 7:00-15:00 , men vi har flextid , så man selv kan planlægge sin dag.

Arbejdssted kan variere, men vil primært være ud fra vores base i Esbjerg.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med servicebil, fri net/telefon, sundhedsforsikring og en engageret organisation. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige.

For yderligere oplysninger kontakt Lars Christiansen 51516886 Ansøgning sendes på mail til lvc@elektroservice.dk

 

Vi er altid åbne for en snak om jobs. Har du kompetencer som du mener kan bruges i Elektroservice.DK hører vi meget gerne fra dig.