Nyheder

Ny Markedschef.

Den 1. september 2022 tiltrådte Lars V. Christiansen som ny Markedschef for Elektro hos
Elektroservice.DK, hvor han får til opgave at udbygge Elektroservice.DK´s services i hele landet. 
Lars kommer med solid ledelsesmæssig erfaring inden for servicering og optimering af tekniske løsninger og har stor erfaring med planlægning og koordinering af alle typer serviceopgaver indenfor Food & beverage, Utility, & Marine.

Elektroservice.DK har i løbet af de sidste år oplevet vækst i vores service afdeling med en stigende opmærksomhed bl.a. omkring bedre udnyttelse af de tekniske muligheder til at sikre oppetid, reducere energiforbruget, og i den forbindelse har kunderne også fået øjnene op for, hvor stort potentialet kan være.

Lars får kontor i Esbjerg med ansvaret for vores 2 afdelinger i henholdsvis Haderslev og Esbjerg og bemandingen på begge sites.

Vi får med Lars en kollega, som vil medvirke til Elektroservice.DK´s fortsatte vækst og udvikling samt kan sikre vores kunder et serviceniveau i topklasse. Lars ved, hvad der er vigtigt for, at kunderne føler sig trygge fordi han har mange års erfaring med de processer, der ligger i servicefunktionen, er han også den rette til udvikle vores Elektro forretning fremadrettet, så vi fortsat kan leve op til vores målsætning “når teknikken svigter, svigter vi ikke”

Lars kan træffes på +45 5151 6886 alternativt lvc@elektroservice.dk