Elektroservice

Reparations arbejder

Vort arbejdsområde har ændret sig en del igennem årene. I ”gamle” dage udførte elektromekanikere primært simple mekaniske arbejder, hvor det i dag har udviklet sig til også at omfatte komplicerede styringer, analyser, renoveringer af maskinanlæg og finmekanik. En betragtelig del af vort arbejde foregår i dag ude i industrien eller i det maritime hvor vi udfører mange opgaver direkte på stedet.

Dette sparer ofte både tid og penge for vores kunder. Vi værdsætter dog stadig de oprindelige håndværksmæssige traditioner, der er i vort fag og uddanner selv fagfolk.

Derfor er reparationsarbejde stadig et vigtigt område ved Elektroservice.DK

ATEX motorer fra ABB er Elektroservice.DK de eneste i Danmark der kan reparere på certificat ud over naturligvis ABB selv.  

 Vi reparerer alt elektromekanisk udstyr indenfor industri og marine, eksempelvis:

- Motorer
- ABB ATEX motorer
- Pumper
- Bowthrustere
- Skibsventilation
- Blæsere
- Generatorer
- Entreprenørmateriel
- Træbearbejdningsmaskiner
- El-værktøj

Udover ovenstående hovedområder, udfører vi reparationer på meget andet udstyr, så kontakt os for en uforpligtende dialog, så ser vi om vi også kan hjælpe dig.

Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig

 

Fibervision

Frank Jørgensen

"Elektroservice.DK har arbejdet for os i mange år og laver fortrinsvis eftersyn af anlæg, hvilket omfatter drivlinier og dc-motorer. Der er altid høj prioritet på problemløsning og det er 24 timer i døgnet."

© Elektroservice.DK      Forretningsbetingelser      Privatliv og cookies

Website - Lund & co