Elektroservice

Servicering & reparation af ABB EX motorer

Når motorer der er beregnet for brug i explosive omgivelser skal serviceres eller repareres er der specielle regler der gælder.

For at motoren kan repareres eller serviceres så den må benyttes i samme ATEX Zone efterfølgende kræves det er værkstedet der udfører arbejderne er certificeret af producenten.

Og kravene er skrappe, Elektroservice.DK er godkendt som de eneste i Danmark ud over ABB selv til at udføre arbejder på deres EX motor program. Men det har taget masser af selv studier, kurser i udlandet og besøg fra eksterne auditører der tilsikrer at vores arbejder, papirgange, kvalitetskontroller, kalibreringsrutiner dokumentation overholder både ABB´s regler men også de internationale standarder overholdes.

Jra måling EX.png

 

Udover at reparere og servicerer EX motorer fra ABB sælger vi naturligvis også nye motore hvis de gamle ikke kan redes eller der tale om udvidelser eller ny installationer

Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig

 

Din Forsyning

Palle Lauridsen

"Vore anlæg kører godt med meget få nedbrud. Elektroservice.DK overvåger og holder kontrol med samtlige pumper og motorer på Forsyningens fjernvarmeværker og pumpestationer."

© Elektroservice.DK      Forretningsbetingelser      Privatliv og cookies

Website - Lund & co